• Enter Your Title

Thema Beroepen

De komende weken hebben we het thema: Beroepen

Dinsdag 16 mei ¬†waren we te gast bij Slagerij Vos in Veen. We werden hartelijk ontvangen en de kinderen mochten als ware slagers mee helpen. Eerst werd de machine aangezet om gehakt te maken. Daarna de kruiden erbij en balletjes draaien. Aan de grote tafel allemaal balletjes draaien van het gehakt, wat een feest! Tussendoor nog een beker limonade en een snoepje en daarna weer verder “werken”

Natuurlijk een lekker worstje eten en daarna even op de grote trampoline springen voordat we weer naar Camelot vertrekken.

Johan bedankt voor je tijd en gastvrijheid!!

 

Maandag 22 mei hebben we een bezoek gebracht aan autobedrijf Thur in Genderen. Een rondleiding door de garage en vervolgens door de showroom. Alle kinderen kregen ook nog een mooie kleurplaat mee en mochten zelfs een autootje uitzoeken.

Thur bedankt!