• Enter Your Title

Soorten opvang

DAGOPVANG

Binnen de dagopvang zijn er twee horizontale groepen te onderscheiden. Een babygroep genaamd de Koningskinderen, in deze groep zitten maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 0-1 jaar. En een peutergroep genaamd de Koningshoed, dit is een groep kinderen van 2-3 jaar. Deze groep heeft plaats voor maximaal 16 kinderen.

 

PEUTEROPVANG

Van maandag t/m vrijdag bieden we peuteropvang aan van 8.30-12.00u. Dit is voor peuters vanaf 2 jaar.

 

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Op Koning Arthur en Koning Achilles verblijven de kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

 

VSO

Naast de BSO bieden we ook VSO (voorschoolse opvang) aan. Kinderen kunnen dan voor dat de school begint bij ons terecht. De VSO is open om 7.15u. Wij brengen de kinderen naar school in Genderen. In overleg is er ook VSO mogelijk voor kinderen die in andere dorpen naar school toe gaan.

 

TSO

Voor de kinderen die op ‘t Fundament in Genderen zitten bieden we TSO (tussenschoolse opvang) aan. Tussen 12.00-13.00u verzorgen wij de lunch voor de kinderen. Wij houden een strippenkaart bij, hier staan 10 strippen op. Als de kaart vol is wordt deze gefactureerd. Als u hier gebruik van wilt maken neem dan contact met ons op. U krijgt dan een inschrijfformulier en wij regelen de rest. Dit kan voor vaste dagen maar ook voor incidenteel een dag.

 

LRKP nummers:
Dagopvang: 116271759
BSO Genderen: 103580785
BSO Veen: 127615738

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.