• Enter Your Title

Koning Arthur (4-12 jaar)

OPHALEN

Op een gewone schooldag, worden de kinderen die in Genderen op school zitten door de pedagogisch medewerkster opgehaald. De wat oudere kinderen mogen zelfstandig komen (dit altijd in samenspraak met de ouders/verzorgers). De kinderen die op school zitten in de omliggende dorpen (Eethen, Meeuwen, Wijk en Aalburg, Babylonienbroek) worden opgehaald met een auto door 1 van de medewerksters en naar Camelot gebracht.


ETEN/DRINKEN

Wanneer alle kinderen er zijn, wordt er gezamenlijk limonade gedronken en wat gegeten (cracker, ontbijtkoek, biscuit). De kinderen kunnen dan bijvoorbeeld vertellen wat ze die dag hebben meegemaakt. Op dat moment kunnen er ook afspraken gemaakt worden over de verdere dagindeling. Deze invulling bepaalt het kind zelf. De kinderen worden niet verplicht aan een activiteit deel te nemen. De pedagogisch medewerkers bieden wel activiteiten aan, waarbij de kinderen gestimuleerd worden mee te doen.


ACTIVITEITEN

Door speciale activiteiten te organiseren proberen wij de kinderen nieuwsgierig te maken en iets nieuws te laten ontdekken. Er wordt geknutseld, spelletjes gedaan enz. We zijn ook erg vaak buiten en mogen gebruik maken van het schoolplein van het Fundament.


VAKANTIE

Tijdens opvang in de schoolvakanties brengen de ouders/verzorgers de kinderen zelf naar de BSO. De kinderen zijn dan de hele dag op Camelot. Er is een vakantieprogramma waarbij elke dag iets leuks op het programma staat. ‘s middags is er een lunchpauze met brood, soms wat extra’s en tussendoor krijgen ze limonade en fruit. Tijdens de vakantieopvang kan de groepsleiding grotere activiteiten plannen. De groep kan er dan bijvoorbeeld een dagje op uit. Uiteraard wordt dit ruim van te voren aan u door gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.