• Enter Your Title

Nanny4all

We zijn druk bezig met het digitaliseren. Inmiddels hebben we voor alle groepen tablets aangeschaft. Hier staat nu een app op zodat de medewerkers van de groep de planning voor die dag kunnen zien. Ook komt er heeeel binnenkort een ouderapp waarop u de planning van uw kind kunt zien. De eerste test versie is er al, via de mail ontvangt u binnenkort een uitnodiging om deze te downloaden. Ook is het dan al mogelijk om uw kind af te melden. In een later stadium kunt u met de app ook dagen aan vragen om te wisselen. We houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.