• Enter Your Title

Welkom bij Kindercentrum Camelot

Kindercentrum Camelot staat GARANT voor een veilige burcht die de kinderen al snel vertrouwen geeft, zodat zij zich veilig en geborgen voelen. Camelot verleent dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 6 weken tot en met de basisschoolleeftijd. Zij doet dit in een ontspannen maar professionele omgeving waarin de kinderen zich, samen met leeftijdgenootjes en onder leiding van gekwalificeerde en gediplomeerde medewerksters, optimaal kunnen ontplooien.

U kunt bij ons terecht voor hele- of halve dagopvang. Ook flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden.

Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Tevens is het mogelijk om een kijkje te nemen op ons kindercentrum. Wij ontvangen u graag voor een rondleiding, dit kan overdag maar eventueel ook ‘s-avonds. In een gesprek kunnen we al onze mogelijkheden bespreken.

Tags: , ,

Previous

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.